Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2019. Augusztus 27. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mti - Fotó: MTI/Balázs Attila

Kettős gyilkosság történt Nyíregyházán

Kettős gyilkosság történt Nyíregyházán

Lelőttek két embert hétfő délután Nyíregyházán, a feltételezett elkövetőt a rendőrök elfogták - közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrségre fél négy után érkezett bejelentés arról, hogy Nyíregyháza orosi városrészének lakóövezetében egy ismeretlen férfi rálőtt két emberre, akik a helyszínen életüket vesztették.

A feltételezett elkövetőt Nyíregyháza határában rövid időn belül elfogták, elszámoltatása és a bűncselekmény körülményeinek tisztázása folyamatban van - olvasható a police.hu oldalon.

Az MTI helyszínen lévő tudósítója arról számolt be, hogy a gyilkosság a Diák utcában történt, az információk szerint apát és fiát lőtték le, akiknek a háza egymással szemben állt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket