Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2011. Szeptember 15. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, az utolsó videó a fiatalon elhunyt sztárról

Íme, az utolsó videó a fiatalon elhunyt sztárról

Bemutatták Amy Winehouse utolsó klipjét, amit halála előtt rögzítettek vele, és az utóbbi évek legösszeszedettebb Winója látható benne.

Tegnap ünnepelte volna huszonnyolcadik születésnapját Amy Winehouse, ha rejtélyes körülmények közt nem hal meg július végén. Az énekesnőre való emlékezésképp pedig megjelent utolsó zenei videója, amit Tony Bennett-tel közös dalukhoz forgattak. A klip nemcsak napra pontosan Wino halála előtt négy hónappal készült, de egy olyan Amy látható benne, akire sokan nem is emlékeznek. A csodás hangú sztár ugyanis összeszedett, vidám, tökéletesen énekel, és teljesen egészségesnek tűnik. Így pedig jó pár éve nem láthattuk, csak az önpusztító életmódjától összetörve.

A kisfilmben látható helyrerázódott Winehouse valószínűleg annak volt a következménye, hogy nem sokkal előtte az orvosok közölték vele, a halálba fogja magát inni. Vagyis akkoriban képes volt erőt venni magán, és felülkerekedni szenvedélyein. De, mint tudjuk nem sokáig, hiszen májusban már megint annyira le volt robbanva, hogy énekelni sem tudott, és egész nyári turnéját törölni kellett. Apja, Mitch szerint az utolsó heteiben újra összeszedte magát, és a Body and Soul klipjében látható önmagára hasonlított. Vagyis pont akkor érte utol a végzet, amikor meg akart változni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:57, péntek | Bulvár

A Deltát vezető mesterséges intelligencia a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz

Nemcsak a Delta műsorvezetője a Bíró Ada nevű mesterséges intelligencia, már a műsor képeinek szerkesztésében is részt vesz - hangzott el az M1 aktuális csatorna csütörtöki adásában.

2024. Szeptember 15. 08:56, vasárnap | Bulvár

Semjén Zsolt: menthetetlen, visszataszító és botrányos néhány pap közelmúltbeli botránya

Menthetetlennek, visszataszítónak és botrányosnak nevezte Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes annak a néhány papnak a közelmúltbeli botrányát, amelyek - mint mondta - \"az egyházat és a keresztény közéletet egyaránt megrázták\".

2024. Szeptember 13. 07:00, péntek | Bulvár

Az étterem kamerafelvételei alapján jött rá a NAV, hogy bevételeinek egy részét eltitkolja a cég

Nem is hinné, milyen agyafúrtak a NAV ellenőrei.

2024. Szeptember 10. 07:40, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve a horvátországi Plitvicei-tavaknál

Idősebb férfire támadt egy medve a Plitvicei-tavaknál Horvátországban, az őt ápoló orvosok szombat este közölték, a férfi állapota stabil - közölte internetes oldalán a horvát közszolgálati televízió (HRT).