Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2013. Február 14. 11:07, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Újra lesz nyári zenei fesztivál Várpalotán

Újra lesz nyári zenei fesztivál Várpalotán

Újra lesz könnyűzenei fesztivál Várpalotán: a Cseri parkerdőben rendezik meg július 18. és 20. között az Alfa Fesztivált - közölték a város vezetői és a szervezők csütörtökön.

Talabér Márta (Fidesz-KDNP), Várpalota polgármestere elmondta: az Alfa Fesztivál a korábban ugyanezen a helyszínen megrendezett Pannónia Fesztivál helyébe léphet. A városnak fontos, hogy legyen a Cseri parkerdőben színvonalas könnyűzenei fesztivál, és legalább ennyire fontos, hogy a szervezők megbízható partnerek legyenek.
Az Alfa Fesztiválon a Cseri parkerdő hat hektáros részén idén egy nagyszínpadon és két sátorban váltják majd egymás a magyar előadók, hogy koncertjeikkel több ezer fesztiválozót szórakoztassanak a legkülönfélébb zenei stílusokban - tájékoztatott Goreczki Szabolcs fesztiváligazgató.
Az első Alfa Fesztiválon biztosan fellép Deák Bill Gyula, a Magashegyi Underground, a The Carbonfools és az Irie Maffia is, rajtuk kívül várják a Belgát, a Lordot, az Anna and The Barbies és a Hősöket.
A szervezők a jegyárakat a hasonló fesztiválokhoz viszonyítva alacsonyabban tartják, a belépőket március elsejétől lehet megvásárolni.
Bővebb információk az alfafesztival.hu weboldalon olvashatók.

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket